Nybyggeri udføres i totalentreprise

Går du med byggetanker, så kan du med fordel bruge vores mange erfaringer med nybyggeri og dermed udnytte dit hjem bedre.

Hos RUD BYG ApS har vi mange års erfaring med at bygge i træ – vi bygger alt fra skure og garager til nye udestuer for vores glade kunder på Stevns. Vi hjælper dig selvfølgelig også, uanset om du bor i Køge, Solrød eller på Falster. Har du brug for hjælp, til eksempelvis, at bygge nyt hus, hjælper vi dig uanset hvor du befinder dig. 

Vi kan også tilbyde nybyggeri i totalentreprise, så du kun har kontakt med én person, der koordinerer arbejdet.

Vi har stor viden om træ og dets egenskaber

Vi har en stor viden om træ og dets fortræffelige egenskaber som byggemateriale. Ved at bruge forskellige facadebeklædninger kan man således fremhæve flotte detaljer og med enkle midler skabe flotte resultater.

Træ giver desuden rig mulighed for at skabe spændende kontraster, der spiller sammen med husets øvrige materialer samt havens træer og buske.

Hvad koster nybyggeri?

Ønsker du at høre mere om pris på et nybyggeri, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du  kan få glæde af vores kompetencer inden for nybyggeri næste gang, du skal bygge til.

Ring til os på telefon 21 63 34 29 eller send os en e-mail på lasserud@live.dk, hvorefter vi vil kontakte dig snarest muligt vedrørende din opgave med nybyggeri. Du kan også udfylde vores kontaktformular til højre.

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mød os på Facebook

Kontakt os

RUD BYG ApS

Lyderslev Bygade 42

4660 Store Heddinge

CVR: 29610959

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Om os

God service og høj kvalitet. Det kendetegner RUD BYG ApS.

Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed. 

Fra traditionelt tømrer- og snedkerarbejde til totalentrepriser. Nybygninger, tilbygninger og døre og vinduer.