tagrenovering udføres af professionelle

Hos RUD BYG ApS er vi specialister inden for tagrenovering samt andet tagarbejde, som vi udfører for private kunder og erhvervskunder i blandt andet Køge og Solrød. Vi ligger selv i Store Heddinge på Stevns. Vi har mange års erfaring med tømrerarbejde og har derfor den nødvendige ekspertise, der skal til for at kunne reparere dit tag.

Fokus på kvalitet og god service ved nyt tag

Som alsidig og erfaren tømrer lægger vi stor vægt på at udføre arbejde i høj kvalitet og samtidig tilbyde vores kunder en god service. Vi udfører også arbejde i totalentreprise, hvis det for eksempel er en større opgave i forbindelse med en tagrenovering, hvor der er behov for flere forskellige faggrupper. I så fald arbejder vi tæt sammen med en række dygtige firmaer, der kan varetage de nødvendige opgaver, som vi ikke selv tilbyder.

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Har du nogle spørgsmål til vores arbejdsområder, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på tagrenovering, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du med fordel gøre ved at ringe til os på telefon 21 63 34 29, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail lasserud@live.dk, hvis du foretrækker det.

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mød os på Facebook

Kontakt os

RUD BYG ApS

Lyderslev Bygade 42

4660 Store Heddinge

CVR: 29610959

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Om os

God service og høj kvalitet. Det kendetegner RUD BYG ApS.

Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed. 

Fra traditionelt tømrer- og snedkerarbejde til totalentrepriser. Nybygninger, tilbygninger og døre og vinduer.